O nama

0

Godina postojanja

0

Komitenata

0

Artikla

Nastanak

Agro Levač d.o.o je regionalno prepoznatljiva firma, osnovana 1994. godine pod imenom s.t.r "Rada" u Kavadaru, čija je osnovna delatnost pokrivala distribuciju sredstava za zaštitu bilja, semenske robe i đubriva.

Razvoj

Tokom 2001. godine predviđajući potrebe tržišta na kom posluje firma poprima sadašnju strukturu. Nastaje "Agro Levač" d.o.o. i otpočinje sa radom u Tečiću, rapidno šireći asortiman proizvoda i ulažući značajan trud da se prilagodi promenama u okruženju, kao i da svojim klijentima prezentuje inovativne proizvode. Fokusirajući se na kvalitet i stavljajući kupce na prvo mesto razvija se mreža prodajnih objekata, sledećim redom:

  • 2000. godine u Tečiću
  • 2002. godine u Belušiću
  • 2004. godine u Rekovcu
  • 2013. godine u Gornjoj Sabanti
  • 2021. godine u Beloševcu
Rezutlal današnjice

Danas, gotovo tri decenije kasnije naš tim čini više od 10 zaposlenih koji su usmereni na kreiranje jedinstvenog pristupa svakom našem klijentu kroz paletu proizvoda koja se deli na tri osnovne kategorije: poljoprivreda (zaštita bilja, semenska roba, mašine i poljo-oprema, stočna hrana i repromaterijal), dvorište i alati (baštenski nameštaj, alati, potrošni materijal i zaštitna oprema) kao i kategorija razno/ostalo (šrafovska roba, eletromaterijali, itd.).

Vrednosti

Adekvatno ulaganje u razvoj resursa i proširenje kapaciteta uz održivi poslovni pristup i odgovornost u svakom postupku čine srž indetiteta naše firme. Nastupajući kao pouzdan partner i orijentišući se na kvalitet pospešujemo stabilnost poljoprivrednog sektora u našem okruženju.

Misija

Misija je obezbediti najkvalitetnije proizvode pod povoljnim uslovima našim kupcima uz posvećenost svih zaposlenih i izgradnju poverenja između učesnika u lancu poslovanja. Kontinuirano unapređivanje asortimana i biti prvi kontakt predanom domaćinu.

Vizija

Vizija je biti korak ispred konkurencije, pratiti trendove tržišta i postati sinonim za kompaniju koja stvara dodatnu vrednost kupcima i konstantno unapređuje svoje poslovanje. Poštovati principe društveno odgovornog rada i verovati u zelenu budućnost.